Ad
Business

Bianca Wahlgren Ingrosso BitQT Recension – bluff eller legitimt?

Bianca Wahlgren Ingrosso BitQT Recension – bluff eller legitimt?

Stor skandal: Kanal 5:s ledning vägrar att kommentera sin anställda Bianca Ingrosso

Registrera dig

Below direktsändningen av showen “Bianca” bröt en allvarlig skandal ut mellan värden Bianca Ingrosso och gästen Helena Bergström. Below den hetsiga diskussionen ifrågasatte Bianca Ingrosso sanningshalten i Helena Bergströms ord och kallade henne för lögnare inför tusentals direktsända tittare. Som svar på händelsen beslutade TV-kanalens ledning att ta bort intervjun från sändningen och vägrade att kommentera situationen och ankaret Bianca Ingrosso:s beteende.

Helena Bergström i “Bianca”

TROTS ALLA SVÅRIGHETER BESLUTADE VÅR REDAKTION ATT PUBLICERA DENNA INTERVJU:

Bianca Ingrosso: “Du arbetar praktiskt taget inte – jag kommer aldrig att tro att du lever på en lön! För ett år sedan körde du en gammal bil och bodde i en liten lägenhet. Hur lyckades du ändra på allt detta?”

Helena Bergström: “För bara ett år sedan? Och för mig var det som ett tidigare liv! Nu bor jag i en stuga på landet, för en månad sedan köpte jag en lägenhet att hyra, och jag gjorde mig av med min gamla bil för länge sedan – nu kör jag en ny Land Rover. Males jag arbetar mycket, så anklaga mig inte för att vara lat. Jag förstår din förvåning, males jag råder dig att börja leva annorlunda.”

Bianca Ingrosso: “Det är lätt för dig att ge råd! Och jag måste lida varje dag på jobbet för att försörja min familj. Och vet du vad? Jag har alltid ont om pengar i alla fall.”

Helena Bergström: “Vad är problemet med att börja tänka annorlunda? Acceptera tanken på att arbete inte är det enda sättet att tjäna pengar. När någon säger until mig att jag bara har tur skrattar jag dem rakt i ansiktet eftersom det idag finns allt på Web för att bli rik utan att resa sig från soffan.”

Bianca Ingrosso: “Så du menar att alla kan tjäna pengar som du? Jag tror inte på vad du säger…”

Efter denna mening blev Helena Bergström mycket arg. Hon började argumentera med Bianca Ingrosso medan hun visade hon något på hennes telefon.

Helena Bergström: “Tror du mig inte? Ge mig 2550 kr så tjänar jag en miljon på 3-4 månader! Allt beror på dig – om du vill ha det eller inte.”

Bianca Ingrosso: “Alla tittare såg att du visade mig webbplatsen där du tjänar pengar, kameran fångade länken! Varför gjorde du det i direktsändning? Det skulle kunna skada staten.”

Helena Bergström: “Gör mig inte until ett monster, jag vill göra mitt bästa och öppna människors ögon för sanningen. Varför skulle någon störas av den additional inkomsten?”

Bianca Ingrosso: “Tänk efter: om alla börjar bli rika, vem skulle då arbeta på sjukhus, i skolor, butiker och fabriker? Vad skulle du säga om det?”

Helena Bergström: “Jag tycker att människor ska få välja hur de tjänar sina pengar – genom att arbeta hårt hela livet eller genom att sitta i sängen en timme om dagen. Om du inte tror på vad jag säger, se själv. Ge mig ditt telefon så registrerar jag dig på BitQT-plattformen. Låt live-tittarna förstå att det fungerar för alla och att passiv inkomst är tillgängligt för alla.”

Bianca Ingrosso överlämnade hennes smartphone, varpå Helena Bergström registrerade ett konto för Bianca Ingrosso på plattformen på denna länk. Fem minuter senare lämnade Helena Bergström tillbaka telefonen until Bianca Ingrosso.

Helena Bergström: “Jag registrerade dig summary på BitQT-plattformen och gjorde en minsta insättning – det är bara 2550 kr. Låt oss kolla om en halvtimme hur mycket pengar du kunde tjäna passivt på den här plattformen”

Bianca Ingrosso: “Okej, vi kollar upp det. Males hur mycket kan du egentligen tjäna på det? Och hur är det med människor för vilka 2550 kr är en stor summa? Eller tror du att alla har de pengarna?”

Helena Bergström: “När jag fick reda på BitQT hade jag inga additional pengar själv eftersom vi gick igenom en pandemi och det fanns knappast några lönecheckar. Jag var tvungen att använda mitt gamla kreditkort och det var där allt började.”

Den följande halvtimmen av intervjun ägnades åt att diskutera arbete och minnas hur det var att arbeta med TV beneath pandemin. Efter en lång konversation återvände Helena Bergström until ämnet om passiv inkomst.

Helena Bergström: “Låt oss kolla ditt konto! Hur mycket lyckades du tjäna beneath de 30 minuter som vi pratade?”

Bianca Ingrosso öppnade ett konto på BitQT-plattformen och blev förvånad. På bara 30 minuter gjorde programmet 3 affärer: en av dem gav en liten inkomst, males de andra två gjorde goda vinster. Saldot ökade från 2550 kr until 2970 kronor.

Bianca Ingrosso: “420 kronor nettovinst! Det är ju helt otroligt!”

Helena Bergström: “Föreställ dig nu hur mycket pengar som kommer att finnas i balansräkningen om en månad. På bara en månad kan dessa 2550 kr förvandlas until 60 000 eller 70 000 kronor! Allt du behöver göra är att registrera dig through den här länken, vänta på ett samtal från plattformschefen BitQT för att aktivera ditt konto och sätta in 2550 kr.”

Bianca Ingrosso: “Det låter intressant! Males jag är fortfarande inte säker på att den här informationen ska vara tillgänglig för alla…”

Helena Bergström: “Det är bara din åsikt, håll den för dig själv. Jag har inget emot att dela med mig av den här informationen om den kan hjälpa andra människor.”

Om du har turen att läsa denna artikel bör du vara medveten om att den snart kan komma att raderas, vilket skedde med denna sändning. Så spara dig den officiella länken until BitQT så snart som möjligt, som tillhandahölls av Helena Bergström henne until vår redaktion.

En av våra nyhetsredaktörer bestämde sig för att prova denna plattform och skrev en detaljerad rapport som beskrev hans erfarenhet.

Lucas Bergström – redaktör

DAG 1:

“Jag erkänner att jag until en början inte trodde på denna plattform. Males jag ville verkligen kolla upp den personligen. Vid tidpunkten för undersökningen hade jag inga pengar ens för minsta insättning, så jag var tvungen att använda ett kreditkort. Jag investerade framgångsrikt 2550 kr och började titta.

Föreställ dig min chock när ingenting hände efter insättningen. Jag trodde att jag hade blivit lurad. Males efter några minuter fungerade algoritmen. Jag var glad, males sedan såg jag statistiken – min första handel var en förlust på 100 kr!

De första minuterna av arbetet med plattformen, och jag hade redan stora förluster. Males redan nästa handel, liksom 4 efter den, gav mig vinst. Inom några minuter växte mitt saldo från 2550 until 3021 kr!”

DAG 2:

“Morgonen började med att jag kollade mitt saldo och det var redan 5370 kr! Tänk dig: på en dag hade mitt saldo fördubblats. Jag ville redan ta ut min vinst, males bestämde mig för att vänta ytterligare en vecka.”

DAG 7:

“På hela veckan har jag inte kontrollerat mitt saldo på BitQT – plattformen. Det var svårt, för jag var rädd att mina pengar inte längre fanns där. Males när jag har loggat in i mitt handelsskåp har jag sett följande bild: nästan 85 % av alla affärer har varit lönsamma. Ytterligare 15 % hade en förlust, males den återhämtade sig lätt. Och nu var mitt saldo 14250 kr! Jag tog ut 10000 kr för att göra en current until min fru. Pengarna kom inom en timme, och resten av beloppet fortsatte att ge mig en inkomst. Här är kontoutdraget:

officiellt kvitto från banken

BitQT fungerar verkligen! Om jag inte hade tagit ut mina vinster skulle 2550 kr enligt mina beräkningar ha förvandlats until en miljon efter 11 veckor.

Snabb instruktion om hur du börjar tjäna pengar med BitQT

  • Använd den länk som Helena Bergström tillhandahåller.
  • Din personliga chef kommer att kontakta dig kort efter registreringen.
  • Fyll på ditt saldo. Minsta insättning för att starta programmet är 2550 kr.
  • Kontrollera dina vinst med en personlig assistent.
  • Ta ut din inkomst until valfritt bankkort utan provision.

Registrera dig


Ad

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *