Ad
Business

Först och främst, Hela sanningen Filip Hammar en officiell utropare för Bitcoin-koden? – vad Skavlan svarade

Filip Hammar har inte blivit rik på en bitcoinalgoritm, det hela är ett bedrägeri.

Som vi tidigare rapporterat sprids ett bedrägeri på web där svenska kändisar ska ha tjänat mycket pengar på en tjänst som heter Bitcoin Code.

Bluffen går ut på att få svenskar att sätta in sina besparingar i något som kallas en algoritm som investerar sensible i bitcoin. Det har faktiskt ingenting alls att göra med bitcoin, eller andra kryptovalutor, och den som investerar i tjänsten kan nog säga adjö until sina insatta slantar.

Obrazy dla Filip Hammar Bitcoin

Sprid på Fb

Bedrägeriet har pågått i två år och handlar oftast om vad som verkar vara en nyhetsartikel från en svensk tidning som berättar att en välkänd svensk har investerat i Bitcoin Code. Kändisar som tidigare använts i bluffen är bland annat kulturjournalisten Fredrik Strage, Paradise Resort-vinnaren Eric Hagberg, statsminister Stefan Löfven och H&M:s storägare Stefan Persson.

De falska nyhetsartiklarna sprids sedan by way of annonser på Fb, vilket inte har lyckats stoppa annonserna då de hela tiden sprids från nya användarkonton.’

Filip Hammar led

En svensk kändis som drabbats är nöjesprofilen Filip Hammar. Han ska ha pratat om Bitcoin Code, och hur mycket pengar han tjänade på den, i det populära TV-programmet Skavlan.

Filip Hammar har polisanmält det hela, och har pratat om det i Filip och Fredriks podcast.

22 maj 2019 — Filip Hammar har blivit ansiktet utåt för kryptovalutor i en reklamkampanj som florerar på Fb. Det finns bara ett.

3 maj 2019 — Television-profilen Filip Hammar har blivit utnyttjad i reklam för kryptovalutan bitcoin. Det berättar han och kollegan Fredrik Wikingsson i ”Filip …

26 gru 2019 — Han lockades av annonsen med Filip Hammar och Skavlan. … är ett datorprogram som investerar i kryptovalutan bitcoin, läser Johnny.

Johnny, 77, klickade på Filip Hammar – sen blev han … – Breakit

Förhoppningsvis kan det här hjälpa until med att få ett slut på Bitcoin Code-bluffen.

Efter bitcoinbluffen – nu tar Filip Hammar i med hårdhandskarna

20 cze 2019 — Filip Hammar har inte blivit rik på en bitcoin-algoritm, det hela rör sig om ett bedrägeri. Som vi tidigare har rapporterat om så sprids ett …

Nej, Filip Hammar har inte berättat om Bitcoin Code i Skavlan

29 paź 2019 — För närvarande så kan man se Filip Hammar förknippas med olika former av Bitcoin investeringar, där framförallt Bitcoin System sticker ut.

Uwagi o przefiltrowanych wynikach

Har Filip Hammar Investerat i Bitcoin System 2019 – Aktienboard


Ad

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *